6 Mart 2014 Perşembe

CC Kremleri Ne Kadar Tanıyorsunuz?

CC krem Color Correcting anlamına geliyor, yani  BB kremden farklı olarak cilt tonunu daha çok eşitlemesi, daha fazla koruma ve içeriğinde bulunan vitaminler ve mineraller ile ciltteki kızarıklık ve solgunluk gibi sorunlara çözüm üretmesi için tasarlanmış ürünlerdir. Aslında yapı olarak BB kremlere benziyor ama daha kıvamlı ve renk düzenleme özelliği daha yüksek olarak  geliştirilmiş.
Cilde daha yumuşak bir his verdiği gibi, güneş koruma özellikleri de BB kremlere nazaran daha yüksek arkadaşlar. Benim en çok beğendiğim yanları ise daha az yağ içermesi ve kapatıcılık özelliklerinin daha fazla olması. Makyaja daha güzel bir zemin hazırladığı tartışmasız bir gerçek. Bu kremleri akneye meyilli bir cildiniz, donuk ya da kızarıklarınız ya da koyu lekeleriniz varsa tercih etmelisiniz. Piyasada bulunan CC kremlere göz atacak olursak;

Erborian CC Krem
Sephora'larda satışa sunulan Erborian CC Krem, ilk yaşlanma etkilerinden koruyor. Cildi nemlendirirken parlaklık veren krem, cildi koruyor ve kusurların azalmasına yardımcı oluyor. Böylece cilt anında parlak ve ışıl ışıl oluyor. Aynı zamanda UVB içeriği sayesinde zararlı ışınlara karşı cilt koruması da sağlayan krem, kusurların görünümünü belirsizleştirerek mükemmellik sağlıyor.

Chanel CC Krem
Cilt bakımı ve makyajın bir araya gelişini yansıtan en güzel ürünü yarattığını iddia eden Chanel, CC krem piyasasındaki en iddialı markalardan… Chanel’in 5 işlevi tek bir adımda gerçekleştiren CC kremi, cildi ferahlatıyor, nemlendiriyor, güneş ışınlarından koruyor, renk tonu eşitsizliklerini dengeliyor ve dış etkenlere karşı cildinizde adeta bir kalkan oluşturuyor.

Clinique Superdefense CC Krem
Cildinize baktığınızda eskisi kadar sağlıklı, canlı ve pürüzsüz olmadığını görüyorsanız nedenini hemen açıklayalım; zamana bağlı meydana gelen cilt tonunuzdaki kaçınılmaz değişiklik.
Cilt tonu düzenleyici teknolojiye sahip Clinique CC Krem cildinizi eski sağlıklı ışıltısına kavuşturmayı hedef alıyor. İçerisindeki güneş koruyucusu ile cildi zararlı güneş ışınlarından koruyor ve cilde yoğun nem sağlıyor.

Olay Total Effects CC Krem

Yaşlanmanın 7 belirtisiyle savaşan Olay CC Krem, kırışık ve çizgilerin görünümünde azalma sağlıyor, cilt tonu eşitsizliklerini dengeliyor, yaşlanmayla ortaya çıkan lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda hücre yenilenmelerini destekliyor, cildi nemlendiriyor, nem kayıplarına karşı bariyer oluşturuyor ve cildi aydınlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


up